Полузащитникът на Блекпул Елиот Гранден ще трябва да мине късен фитнес тест, за да се разбере дали ще може да играе в съботното гостуване на Уест Бромич Албиън.

Бившият играч на ЦСКА страдаше от проблем в подколянното сухожилие през последните седмици и бе заменен през второто полувреме на мача с Ливърпул.

Мениджърът Йън Холоуей обаче е оптимист, че французина ще може да играе през уикенда. Наставникът на "мандарините" обаче няма други проблеми, въпреки че Дейвид Карни е с Австралия в Катар. Стражът Боаз Майхил ще изигра първия си мач през сезона за "дроздовете".

Мениджърът на Уест Бром Роберто Ди Матео разкри, че Скот Карсън ще бъде сложен на пейката за сметка на Майхил. Крис Брънт ще носи капитанската лента на "дроздовете" в мача с "мандарините".

Питър Одемвинге има травма в глезена, докато Ишмаел Милър и Пабло Ибанес са под въпрос, заради контузии. Йонас Олсон е наказан, а Стивън Рийд се възстановява след операция на коляното. Габриел Тамаш обаче изтърпя наказание от три мача и излиза в събота като титуляр.