Една от най-популярните celebrity двойки в Англия – Ашли и Черил Коул май ще се развежда. Натам клонят нещата, след като вчера таблоидът „Сън” излезе с корица: „Ашли изневерява на Черил”, и публикува подробен материал за пиянски купон на футболиста, завършил в обятията на руса фризьорка.

Черил Коул е „неутешима”, твърдят близки до певицата, след като прочела за разкритията. Красавицата обяви, че никога няма да прости изневярата и е невероятно наранена от факта, че всичко е излязло наяве. Източник на „Сън” разказа, че Черил е крещяла на Ашли: „Как можа да ме унижиш така пред всички?!” Тя веднага го изгонила от общия дом: „Изнасяй се! Свършено е – ти провали всичко.”

Бясната брюнетка, която публично преди година заяви, че ще напусне съпруга си, ако той кръшне, по-късно вчера споделила пред познати: „Не мога да повярвам, че ми причини такова нещо. Развали всичко.”

Освен гнева на Черил, Ашли Коул трябвало да понесе и отношението на своята тъща, Джоан Туийди, която по това време била на гости на семейството.

„Сън” твърди още, че Ашли Коул е молил за прошка през сълзи, но не я е получил. Неутешимата Черил прекарала вчерашния ден в имението на семейството в Оксшот, Съри, успокоявана от майка си и колежката си Никола Робъртс.

Кръшкачът Ашли пък бе заснет от папараците да се изнизва от дома с вълнена шапка, нахлупена до очите, в своя черен Мерцедес, но все още с венчална халка на ръката.

Друг източник казва: „Той споделил пред Черил, че е бил много пиян и изобщо не е бил наясно какво върши, че не си спомня дори как е изглеждало това момиче и че е било един-единствен път и не се е случвало преди това. Обеща й, че повече никога няма да изневерява, но Черил бе ужасена. Тя плачеше истерично, а после и той се разплака. Но тя се държа на ниво и отказа да му прости и да го прегърне. Просто му повтаряше, че не го иска вече до себе си и всичко е приключило.”

Коул трябваше да пътува днес със съотборниците си за Уигън, но е малко вероятно да играе, според запознати.

Преди случката, Черил и Ашли Коул изглеждаха много влюбени, и дори искаха да имат дете. Наскоро хубавицата дори си татуира „Госпожа К” на врата, като символ на отдаденост към съпруга си.

Вчера Виктория Бекъм се е свързала с Черил, за да й предложи подкрепата си, но се наложило да остави само съобщение, тъй като колежката й не приемала обаждания от никого.

Приятел на Черил заяви още за „Сън”: „В момента тя обмисля какво да прави с живота си. Опитва се да осъзнае какво се е случило и да реши как ще продължи с брака. Тя винаги е приемала несериозно слуховете, че Ашли й изневерява, като твърдеше, че се базират на ревност и завист. Но сега вече не е сигурна в нищо. Не знае дали някога ще може отново да му повярва.”

По последни информации, Черил се е съгласила да говори с Ашли, за да се опитат да спасят брака си. Ако това не стане, Коул може да се прости с пет милиона паунда от състоянието си, а вероятно и с част от заплатата си до края на футболната си кариера.