След като опита от почти всичко в този живот, сега съпругата на Дейвид Бекъм – Виктория, иска да стане актриса. През годините Пош Спайс премина през няколко трансформации – от певица, през модел, дизайнер, майка и писателка.

През последните дни обаче г-жа Бекъм има нова муха в главата си. Тя много, много, ама наистина много иска да се снима в киното.

Английският таблоид News Of The World пък само чакаше това, и отново взе Виктория на подбив. В поредния си брой изданието не спести атрактивните си колажи и показа футболната съпруга в няколко роли, които може би биха й подхождали.

Според изданието бъдещата актриса може да се преобрази в Жулиета, Дороти (от „Магьосникът от Оз”) и Лара Крофт. В опита си да осмеят поредната прищявка на госпожата, шегаджиите от News Of The World дори са изтипосали Виктория като Мерлин Монро.

„Тя реши, че вече е направила почти всичко в кариерата си, затова сега иска да гради имидж и в киното. Виктория винаги е обичала киното, особено старите филми. Тя бе запленена от обаянието на хора като Одри Хепбърн, която беше икона през годините”, сподели източник, близък от Виктория Бекъм.