Играчът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс изрази вярата си, че отборът може да продължи без загуба още много дълго време.

В момента Челси се намира в много затруднено положение, след като се раздели с Жозе Моуриньо и назначи за негов заместник Авраам Грант. Според футболиста на „червените дяволи”, сега е най-подходящия момент за тях, да се изправят срещу „сините”.

„Нашата цел е да продължим победния си ход и в неделя срещу Челси. Казахме си, че сме способни да поемем по пътя на победите, сега е моментът да докажем, че можем да го постигнем. Надявам се на серия от 10 или 11 поредни успехи. Всяка победа ще ни вдъхва все повече увереност”, каза Гигс.

„Много равностойно играем с Челси в последните години, предполагам, че няма да ни е никак лесно и този уикенд. Изходът от такъв мач не може да бъде предсказан. Ако трябва разбира се, ще ги бием и само с 1:0. С потенциала, с който разполагаме, ще успеем да създадем достатъчно голови положения. Попаденията в нашия актив скоро ще започнат да валят, но много важно е да изиграем първите няколко мача без да допускаме гол”, продължи 33-годишният състезател.

„Всичко е много странно. В първите три срещи играхме много хубав футбол, а успяхме да вземе само три точки. Оттогава не представяме много красива игра, но пък записахме, толкова много точки. Понякога, просто е по-добре да играеш за резултата и да си осигуриш победата. Ако постигнеш това, всичко друго ще си дойде на мястото, рано или късно”, завърши играчът на Манчестър Юнайтед.