Играчът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс опроверга твърденията, че „червените дяволи” са били надиграни физически при изненадващата загуба от Болтън с 0:1 миналия уикенд.

„Всичко опира до следното – ние просто не се представихме на нужното ниво. Не може да се говори само за физическата част от играта’, започна той.

„Не създадохме толкова много положения, колкото по принцип успяваме. Това няма нищо общо с единоборствата ни с противниковия отбор. Просто представянето ни бе по-слабо, отколкото преди международната пауза”, продължи той.

„Във всеки случай – физическата част от играта не ни притеснява. Всъщност тренировките ни не са никак леки. В заниманията ни борбата е силно застъпена. Всеки иска да пренесе това и по време на мач”, коментира уелсецът.

„След срещата с Болтън не сме обсъждали причините за загубата. Мачът от Шампионската лига със Спортинг дойде доста бързо след това. Когато не си играл добре ти се иска следващият мач да дойде възможно най-бързо. Победата над португалците ни помогна поне малко да забравим за предишната загуба”, завърши Гигс.