Уелсецът Райън Гигс иска Манчестър Юнайтед да запише дубъл, спечелвайки Висшата лига и Купата на Англия. По този начин „червените дяволи” ще компенсират отпадането от Милан на полуфиналите на Шампионската лига.

 

В събота Юнайтед гостува на Сити в градското дерби на Манчестър и ако спечели ще води с пет точки пред Челси два кръга преди края на сезона във Висшата лига.

 

„Ние все още има за какво да се борим” – каза Гигс – „Трябва да гледаме напред към събота, защото ни очаква дерби и ние трябва да се подготвим за него. Всички са разстроени – ръководството, играчите и привържениците, но ние все още има за какво да печелим. Ако победим ще се доближим до титлата. Ние също имаме финал за Купата на Англия срещу Челси, който очакваме.”

 

„Разочаровани сме, защото в този сме жадни за успехи и искахме да спечелим всичко през тази година, но ние имаме още два трофея, за които да играем и ако спечелим и двата ще бъде прекрасен сезон.”

 

„Не мисля, че се вцепенихме срещу Милан. Мисля, че ние просто имахме трудно начало и не успяхме да стъпим на крака. Сега искаме да завършим сезона на върха, печелейки титлата и купата.”