Крилото Райън Гигс успокои милионите фенове на Манчестър Юнайтед, след като разкри, че мениджърът-институция Алекс Фъргюсън едва ли скоро ще се откаже от футбола и през 2011 година – датата, до която шотландецът обяви, че ще остане начело на тима.

„Той купи чудесни млади играчи за клуба и съм сигурен, че той ще иска да бъде до тях и да гледа как развиват пълния си потенциал”, каза Гигс.

„Това е вълнуващо за всички нас, като мен - играчи, които са тук от много време. Можем да видим тяхното желание всеки ден и в тренировките, и в мачовете. Това определено влияе на състава и той се подобрява.”

„Той ще се откаже някой ден, но не мога да си представя, че ще стане в близко бъдеще. Той има глад за мачове и върши работата си с удоволствие по-голямо от всякога досега. Той се наслаждава на начина, по който играе отборът.”

„За всеки е ясно, че той иска да спечели още трофеи”, заяви още Райън Гигс за намеренията на 66-годишния сър Алекс Фъргюсън, който през 2/3 от живота си е бил начело на червените дяволи.