Капитанът на Астън Вила Гарет Бари смята, че тимът му има сили да прекъсне черната си серия срещу Манчестър Юнайтед. Днес бирмингамци гостуват на „Олд Трафорд” в мач от Висшата лига, а тимът на Стилиян Петров няма победа над „червените дяволи” в последните 12 години.

Въпреки слабото представяне напоследък и намалелите шансове за класиране в Европа, футболистите на Мартин О’Нийл вярват, че могат да си тръгнат с точка от „Олд Трафорд”.

„Малко е трудно да играеш срещу отбор, който не си побеждавал толкова дълго. Като изключим Манчестър Юнайтед, срещу останалите тимове от Топ 4 се представяме добре”, коментира Бари.

„Ще се опитаме да променим това. Те играят с голяма увереност, намират се на върха в класирането и знаем, че отново ще бъде трудно. На „Олд Трафорд” играем с повече успех срещу тях отколкото на „Вила парк”, тъй като записахме няколко равенства там. Спомням си, че веднъж можехме да победим, преди Диего Форлан да изравни накрая. Сега имаме нова възможност и отиваме там с увереност”, допълни на Гарет Бари.