Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани опроверга информациите, че „росонерите“ са надцакали Интер за Карлос Тевес, и обяви, че аржентинецът няма да играе за отбора му.

Една от причините за проваления трансфер е и отказът на Алешандре Пато да премине в Пари Сен Жермен, тъй като със сумата за него щеше да бъде финансирано преминаването на Тевес на „Сан Сиро“.

„Пато реше да остане, така че ние се отказваме от Тевес. Той няма да играе за Милан,“ каза Галиани пред Sky Sport Italia на летище Линате.

„Двете трансферни операции бяха свързани, и всяка от тях бе придружена с много клаузи. Аз вярвам в съдбата, и помня, че когато навремето Джанлука Виали каза не, ние привлякохме Марко Ван Бастен. Ако Пато иска да остане, надявам се, че ще е за добро,“ добави Галиани.

„Дали Тевес ще отиде в Интер? Сетих се за тази възможност, но предпочитам да запазя мнението си за себе си. Радвам се, че Пато остава при нас. Не знам какво ще се случи с Тевес. Дали може пак да говорим с Ман Сити? Ще видим,“ завърши типично двусмислено Галиани.