Приятелката на Уейн Рууни Колийн МакЛафлин не желае да сключва предбрачен договор със своя бъдещ съпруг, звезда на Манчестър Юнайтед.

Младата дама заяви, че не вярва в такива споразумения, разпределящи общите пари, след евентуален развод.

20-годишната Колийн обясни: „Това е толкова неромантично. Все едно да кажеш на някого, че не му вярваш.”

Двамата влюбени обмислят да сключат брак през следващата година. Колийн остана и подкрепи юношеската си изгора, дори когато Уейн бе хванат да й изневерява с проститутка, доста по-възрастна от него.

Една от най-популярните WAGs (Wives and Girlfriends) – Жени и приятелки на известни футболисти – на Острова, с времето започна и сама да прави добри пари с кариерата си на модел и рекламно лице. Според непотвърдени данни я вече има състояние от близо 5.5 милиона паунда.

Пред списание „Гламур” Колийн признава: „Сега имаме две отделни банкови сметки – една за дома и за разни такива неща, и друга – само за мен, което е приятно, защото не трябва да казвам на Уейн колко съм изхарчила!”

„Уейн мрази да излиза по магазините с мен, но когато го прави му се случва да каже за някоя чанта например: „Това не може да струва толкова много!”. Наистина понякога купувам неща, които струват повече отколкото трябва в действителност, но какво значение има цената, когато се радваш на покупката си…”