Съпругата на Дейвид Бекъм – Виктория, разкри, че не се опитва да забременее отново, както се твърди в медиите. Певицата вече има трима сина и за пореден път й се наложи да опровергава слуховете, че иска още едно дете.

Преди време се бе появила информация, че Пош Спайс прави всичко възможно, за да се сдобие с момиченце.

„Не съм бременна и не се опитвам да забременея в момента”, категорична бе 31-годишната футболна съпруга. 

„Изключително съм щастлива, че имам момчетата, те са страхотни деца. Имат свободен дух и са невероятно учтиви, което е най-важното”, сподели още Пош спайс.

Тя разкри, че ако забременее това ще отнеме голяма част от времето й. Г-жа Бекъм обаче не отрече, че след няколко години може и да помисли за още едно дете.

Виктория Бекъм каза още, че трите й момчета са с коренно различни характери: „Те си приличат външно. Като тризнаци са с русите си коси, но са с различна височина. Те могат да разговарят с възрастните и да впечатлят с чувството си за хумор.”

Виктория, която наскоро промотира новия си парфюм, говори и за съпруга си - звездата на английския футбол Дейвид Бекъм. „Разбираме се наистина чудесно. Щастливци сме, че имаме един-друг. Той е щастлив с футбола. Това е неговото призвание.”