Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че е възхитен от формата, в която се намират неговите възпитаници. Според специалиста, отборът е способен да покаже футбол от изключително високо ниво във всички турнири, в които участва. Последните си три срещи „червените дяволи” спечелиха с обща разлика от 10:0 попадения.

„В последните 20 минути срещу Астън Вила моите момчета изглеждаха много по-добре на терена от своя съперник. Същото се получи и в мача срещу Нюкасъл. В двубоя с Рединг демонстрирахме чудесна издръжливост и отличната си физическа подготовка”, заяви специалистът.

„Именно последните 20 минути на мачовете, за които споменах, ни дават част от преимуществото над противника, докато точно в това време съперникът ни вече започва да се уморява”, добави треньорът на Манчестър Юнайтед пред Reuters.

Червените дяволи” посрещат Тотнъм в неделя в среща от турнира за Купата на Англия, като Юнайтед не е допускал поражение от „шпорите” на „Олд Трафорд” от 1989 година насам. Въпреки това Фъргюсън предупреди своите играчи, че този факт не бива да ги успокоява, а напротив.

„Успехът над Арсенал във вторник ще окуражи Тотнъм, а това ще бъде използвано от треньора им Хуанде Рамос”, завърши треньорът.