На убийствено трио в нападение ще заложи мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън при гостуването на Спортинг тази вечер на старта на Шампионската лига.

 

Атаката на червените дяволи ще водят възстановилият се след травма Уейн Рууни, дошлият през лятото Карлос Тевес и бившият играч на лисабонските лъвове Кристиано Роналдо.

 

„Няма въпросителни относно техните умения и да имаш трима играчи с техните способности отново на разположение предвещава добро”, убеден е в качествата на своите играчи сър Алекс.

 

„Всички те са играчи, които могат да печелят мачове заради теб и добри футболисти като тях винаги могат да играят заедно, те са достатъчно интелигентни да правят това.”

 

„Кристиано е различен от другите двама, защото той обича да играе встрани, докато Карлос и Уейн предпочитат роля в центъра”, продължава шотландският наставник.

 

„Той има само един мач през този сезон” – каза Фъргюсън за Рууни – „Нещото около Уейн е това, че той освободен от контузията, той има вродена физическа подготовка, която го прави винаги готов за игра.”

 

Докато се лекуваше от счупена метатарсална кост на крака, английският национал не пропусна възможността да си направи атрактивна татуировка на рамото със знамето на Англия и трите лъва.