Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че е изправен пред дилема относно това, кои футболисти да пусне като титуляри в средата на терена в предстоящия мач от поредния кръг във Висшата лига срещу Съндърланд.

В момента, шотландският спец разполага с изобилие от играчи, които може да използва в средата на терена. Ветераните Пол Скоулс и Райън Гигс показват, че се намират в отлична форма, а Дарън Флетчър е считан за един от най-добрите полузащитници на Острова.

Представянето на Андерсон се подобрява с всеки изминал мач. В същото време Майкъл Карик игра отлично в сряда срещу Волфсбург, а се очаква в скоро време и Оуен Харгрийвс да се завърне на терена. Обещаващ е и Дарън Гибсън.

„Карик и Андерсон бяха превъзходни в мача срещу немския шампион в средата на седмицата. Скоулс и Флетчър се представиха отлично срещу Сток. Това ме поставя пред голяма дилема”, призна Фъргюсън на обичайната пресконференция на клубната база в Карингтън преди всеки мач от Висшата лига.

„Майкъл винаги започва сезона малко по-слабо и постепенно навлиза във форма. Това се видя и в сряда срещу Волфсбург. Много съм доволен, че влиза в крак. Той самият е наясно, че му трябва малко повече време, но трябва да призная, че се радвам за него”, каза още шотландският спец.

„Андерсон също ме впечатли с играта си в последните няколко седмици. Изглежда много, много добре”, допълни Фърги.

„В същото време Дарън Гибсън е изключителен футболист. Трябва обаче да изчака своя момент. Сигурен съм, че ще получи своите възможности за изява през настоящия сезон. Убеден съм в това”, каза още мениджърът на Манчестър Юнайтед.