Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън за пореден път се отърва от наказание от Футболната асоциация на Англия. Босът на „червените дяволи“ критикува остро страничния рефер Дарън Кан по време на дербито с Челси вчера, което приключи при 3:3 на Стамфорд Бридж. Бурната реакция на Фъргюсън бе породена от решението на съдията да не сигнализира за нарушение след сблъсък на Гари Кейхил с Дани Уелбек през първото полувреме.

Според ръководителите във Футболната асоциация на Англия обаче, Фъргюсън е действал според правилата и не е нарушил добрия тон. Така наставникът на „червените дяволи“ избягва за пореден път дисциплинарно наказание.

„Трябваше да имат изгонен футболист, но в крайна сметка – нищо, нямаше никакво решение. Този страничен съдия отсъди дузпа срещу нас миналата година в мача с Ливърпул, когато видя нарушение от 40 метра. Тази година същото се случи и срещу Арсенал, а днес не успя да види това? Много обича да свири дузпи на „Олд Трафорд““, коментира разгневен Фъргюсън след мача.