Манчестър Юнайтед трябва да внимава за „синдрома – нов треньор”, това предупреди своите игра сър Алекс Фъргюсън преди двубоя от Група B на Шампионската лига с ЦСКА Москва.

Руският тим уволни Хуанде Рамос само след шест седмици работа. След испанеца столичния клуб бе поет от Леонид Слуцкий. Според шотландеца, бившият треньор на Криля Советов ще иска да си тръгне от „Олд Трафорд” с трите точки.

„Ясно е, че новият наставник ще иска да спечели мача – за да укрепи позициите си в клуба, както и за да подчертае репутацията си”, коментира сър Алекс на пресконференцията преди предстоящия мач.

Новоназначеният треньор на ЦСКА не е единствената причина, според Фъргюсън, поради която неговите играчи трябва да внимават във вторник вечер.

„За да има някакъв шанс да се класират на третото място в Русия и догодина отново да играят в Шампионската лига, ЦСКА трябва да вземе последните си три мача. Мисля, че днес московчани ще излязат с най-добрия си отбор и ще се борят за победата, за да натрупат самочувствие преди последните си три мача в Русия. Очаква ни труден двубой”, каза още мениджърът на английските шампиони.