Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън остана недоволен от качеството на играта на неговия отбор, въпреки че тимът победи с 1:0 Лион. Наставникът сподели, че отборът е способен на повече от това, което показа в този двубой.

„Червените дяволи” се класираха за четвъртфиналите на Шампионската лига след домакинска победа с 1:0. Първият двубой във Франция завърши при равенство 1:1.

„Направихме си мача труден. Ние пречихме сами на себе си в този двубой, но въпреки това успяхме да стигнем до целта – преминахме в следващата фаза. Смятам, че можехме да създадем повече положения, отчитайки количеството време, в което владеехме топката. Справихме се обаче добре в защита”, сподели наставникът.

„Ако Ливърпул и Челси продължат имаме 40 процента шанс да срещнем един от тях или Арсенал. Ние обаче сме готови, защото на четвъртфиналите няма слаби отбори. Радвам се, че изравнихме рекорда на Ювентус от 10 поредни домакински победи в Шампионската лига и се надявам да продължим така до финала”, добави специалистът.