Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън намекна, че може би трансферът на Димитър Бербатов няма да се осъществи.

В момента „червените дяволи” изпитват сериозни трудности в нападение, но въпреки това след равенството с Нюкасъл на старта на първенството шотландецът заяви, че е доволен от състава си.

„Карлос Тевес ще се върне срещу Портсмут следващата седмица, а Уейн Рууни скоро ще е във форма”, заяви Фъргюсън. „Не искам да дискутирам нищо друго. Мисля, че имаме добър отбор, същият като миналата година, и когато Тевес се върне, а Уейн поиграе в няколко мача, тогава те ще са моята нападателна сила”, допълни Фъргюсън, с което отказа да коментира темата „Димитър Бербатов”.

Относно срещата с Нюкасъл Сър Алекс заяви: „Играхме добре през първото полувреме, а техният вратар направи няколко добри спасявания, за да ги задържи в мача. Нашата атакуваща игра бе добра. Но когато загубихме Райън Гигс и Майкъл Карик заради контузии, загубихме част от опита ни в халфовата линия”.

„През второто полувреме не се опитахме да ги атакуваме, не бяхме достатъчно опасни. Нюкасъл играеше добре на контра атаки, а в лицето на Мартинс и Дъф имат играчи, които имат качества за такава игра. Ако не ги спреш, те могат да бъдат опасни”.

„С оглед на играчите, които ни липсваха, това е един невероятен резултат”, завърши шотландецът.