Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че борбата за титлата в Англия този сезон ще е толкова оспорвана, че всеки гол ще е от значение.

Настоящите шампиони на Висшата лига в момента се намират на трето място във временното класиране като са с мач по-малко. От друга страна, „червените дяволи” вече записаха две загуби от началото на кампанията, от Арсенал и Ливърпул. Шотландският спец призна, че при още една издънка, Юнайтед почти сигурно може да забрави за защита на титлата.

„Не можем да си позволим повече провали. Отборът, който покаже най-голямо постоянство, ще стане пръв. Отсега нататък моят отбор трябва да е безгрешен”, коментира Фърги пред „Sun”.

Миналата седмица Юнайтед тресна Сток Сити с 5:0, а сър Алекс предрече, че именно головата разлика може да се окаже решаващият фактор в края на сезона. На този етап Челси води убедително по този критерии пред „червените дяволи”.

„Опитвам се да втълпя на играчите си, че броят на головете ще бъде изключително важен. Трябва да сме сигурни, че ще оглавим тази класация. В момента, „сините” са добре в това отношение, както и в точково такова”, обясни мениджърът на Манчестър Юнайтед пред авторитетното английско издание.

В събота вечер, шампионите гостуват на Астън Вила, който пък е на една точка зад тима от „Олд Трафорд”.