Животът на футболните съпруги не винаги е само блясък и модни дрешки. Едно от най-сериозните притеснения на красавиците е за живота на близките им, както и техният собствен.

Годеницата на Уейн Рууни Колийн МакЛафлин живее в непрекъснат страх за родителите си, откакто в родния й Ливърпул бе извършено поредното убийство. 21-годишната дама е решена на всичко, за да извади майка си Колет и баща си Тони от опасния град. Тя иска да ги настани в някоя от многото стаи на имението в Чешир, което обитава заедно с любимия си Уейн.

Медиите в Англия разкриха, че семейството на Колийн е станало обект на много заплахи през годините, включително и смъртни. До момента обаче полицията в Ливърпул не е разкрила никои от престъпниците.

Мис МакЛафлин заяви: „Напоследък има доста проблеми с улични банди, а застреляното 11-годишно момче направо ме потресе. Това е хубав район и много от моите роднини и приятели живеят в него, затова деянието ме шокира още повече.”

Затова Колийн предпочита да вземе при себе си мама и татко, за да бъдат на сигурно място.

Отвъд Океана друга футболна съпруга не може да заспи спокойно. Виктория Бекъм е изключително притеснена, след като научи от експерти, че нейното семейство е сред най-големите цели на похищение с цел откуп.

Страховете на Пош Спайс се подсилват от случки в последните седмици. Преди дни в двора на фамилната къща в Бевърли Хилс бе заловен натрапник, а малко по-рано фен скочи във ВИП ложата на семейството на стадиона на ЛА Галакси.

Месец преди всичко това, Дейвид Бекъм имаше ужасяващо преживяване с преследвач, който успял да проникне в хотелската му стая в Торонто.

Сега специалистите предупреждават семейство Бекъм, че опасността от отвличане на някой от тях или едно от трите им деца, е напълно реална.

Притеснения за живота на съпругата си пък има Ашли Коул. Хубавата Черил заминава за един от най-страшните градове в САЩ, за да участва в ново телевизионно шоу. Част от ролята й на улична танцьорка включва уроци в Комптън, който след анкета е провъзгласен за най-опасен град в Америка. И въпреки че защитникът на Челси трепери за красивата глава на половинката си, самата тя няма търпение да започне новото предизвикателство…