Съперникът на ЦСКА в Лига Европа Фулъм постигна равенство 2:2 като гост на Уест Хем в осмия кръг на Премиършип. „Котиджърс” играха повече от едно полувреме с човек по-малко, но успяха да стигнат до обрат от 1:0 до 1:2. Малко късмет лиши момчетата на Рой Ходжсън от трите точки, и те допуснаха попадение в самия край на мача за крайния резултат. Победата щеше да изстреля Фулъм в средата на таблицата, докато сега те си останаха във втората й половина.

Карлтън Коул откри резултата на Уест Хем в 16-та минута, когато засече с глава центриране на Алесандро Диаманти. Малко преди почивката положението на Фулъм се утежни сериозно, когато Кагишо Дикгачой се спречка със Скот Паркър, и след като посегна на английския халф, бе изгонен директно.

Веднага след подновяването на играта обаче Дани Мърфи изравни от дузпа, отсъдена за нарушение на Ъпсън срещу Камара в пеналта. В 57-та минута, точно 10 след първия гол за гостите, Золтан Гера сътвори пълен обрат, като от воле разстреля стража на Уест Хем за 1:2.

След като се озоваха водачи в резултата, „котиджърс” отпуснаха педалите и се изтеглиха в задни позиции, за да бранят аванса си. Те бяха на път да успеят в замисъла си, тъй като играта на Уест Хем не спореше. Феновете на домакините вече се бяха запътили към изходите на „Ъптън Парк”, когато в даденото от съдията четириминутно продължение Джуниор Станислас извади късмет и изравни. Тийнейджърът стреля от границата на наказателното поле, топката се отклони в Аарън Хюз и заблуди Шварцер, за да остави точка на домакините.

В друг мач от Премиършип днес, Евертън и Стоук Сити също не се победиха и завършиха 1:1.