Бившата съпруга на Франк Лампард – Елен Ривас, изглежда преживява много тежко новината, че звездата на Челси е предложил брак на приятелката си Кристин Блейкли. Въпреки че заяви, че е добре, бившата жена на футболиста запълва свободното си време с цираги и злоупотреба с шоколад.

„Това е чудесно, аз продължавам напред, мина много време”, сподели самата Елен пред MailOnline, след като бе помолена да коментира новината за годежа на бившия си.

Щастливата двойка (Франк и Кристин) обяви по-рано миналата седмица, че не възнамерява да прави грандиозна сватба за медиите, а да сподели най-важния ден само с най-близките си приятели и семейството си.

При пристигането си от Лос Анжелис те бяха забелязани на летището, а преди това телевизионната водеща бе заснета от наблюдателни папараци с внушителен годежен пръстен. Смята се, че стойността на бижуто, обсипано с много диаманти е на стойност 120 хиляди паунда.

Двойката прекара последните дни на почивка в САЩ, където е било отправено предложението за брак от страна на Франк Лампард. Цялото удоволствие, плюс пръстена, е излязло на футболиста около 150 хиляди паунда.

Според изданията, романтичното предложение се е случило по време на обяд на плажа в Лос Анжелис. Франк Лампард паднал на коляно, а Кристин била забелязана да плаче в продължение на 10 минути след милите думи на играча.