Не всичко е цветя и рози в живота на суперзвездите. Доказа го и халфът на Челси Франк Лампард, който само две седмици преди Свети Валентин бе зарязан от своята половинка. По информация на английските таблоиди, Елън Рийвс е сложила край на дългогодишната им връзка в началото на февруари. Франк има две дъщери от бившата испанска манекенка, като според запознати, тя вече се е свързала с адвокатите си, за да обсъди попечителството над тях. Все пак близки до двойката твърдят, че раздялата е била „относително приятелска”.

Въпреки че нямат официален брак, се смята, че Елън ще получи солиден пай от състоянието на Лампард, което е около 25 милиона паунда.

Приятелка на Рийвс разкри за таблоидите: „Елън каза на Франк преди две седмици, че не могат да продължават да живеят в лъжа, и с връзката им е свършено. Той заяви, че ще й помогне да си намери нов дом и се разбраха да не съобщават новината, докато не се премести. За съжаление се разчу бързо.”

Разказът продължава: „Елън вече се видя с адвокат, за да е сигурна, че нещата са наред. Тя прекара последните седем години от живота си, за да го прави щастлив, така че да може да дава най-доброто от себе си за Челси и Англия. Тя смята, че това трябва да бъде уважено и държи за нея и за дъщерите им всичко да е подсигурено. Съветниците са й казали, че макар да няма брак, може да чака около 10 милиона паунда.”

Подозренията са, че Елън Рийвс е взела съдбовното решение по време на ваканция във Флорида през януари, след като е обмислила сериозно предишните две изневери на Лампард.

Приятелите на Франк пък отчитат като причина за раздялата и депресията, в която се намира той след смъртта на майка му миналата година. Футболистът също не може да преглътне и лъжата на своята любима, която години наред крила, че е била женена преди време.

В момента двамата все още живеят под един покрив в луксозния лондонски квартал Челси. Днес Лампард излезе на разходка с дъщерите си Луна и Исла, съответно на една и две годинки, но отказа да коментира пред събралите се пред дома му папараци. Малко по-късно в неизвестна посока тръгна и Елън, която също отказа да говори с медиите.

А един червен балон във формата на сърце продължи да украсява вратата на дома им...