Защитникът на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс вярва, че новите попълнения увеличават шансовете на тима да се бори за титлата във Висшата лига.

„Червените дяволи“ бяха доста активни на летния пазар, като взеха четирима футболисти, а в същото време се разделиха с Робин ван Перси, Нани и Радамел Фалкао. Мемфис Депай, Бастиан Швайнщайгер, Матео Дармиан и Морган Шнайдерлин вече пристигнаха на „Олд Трафорд“, а мениджърът Луис ван Гаал настоява за поне още 2 трансфера.

„Целта пред отбора е да спечели титлата“, коментира Джоунс. „Това е, което искаме да постигнем. Сега разполагаме с подходящия състав и не виждам причина, поради която да не можем да се борим за титлата.“

„Постоянно повтарям, че конкуренцията е добре дошла. Ако някой се справя добре, това кара останалите да повишат нивото си, особено в Манчестър Юнайтед. Винаги е добре да подписваме с топ играчи.“

„Има стандарт, който трябва да достигнеш и да задържиш. Това е топ отбор. Мениджърът решава кой ще играе в дадена среща. Аз просто се опитвам да дам най-доброто и се надявам, че това ще е достатъчно, за да си осигуря титулярно място. За мой късмет подписахме с няколко полузащитници, така че дано не ме видите в халфовата линия“, допълни Джоунс.