Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес успокои феновете на тима, че може да напусне скоро „Анфийлд”. 26-годишният таран има договор до края на сезон 2012/2013, с опция за продължаването му с още една.

Испанският национал увери всички, че остава, и призова привържениците да подкрепят новия мениджър Кени Далглиш, който бе назначен на мястото на уволнения Рой Ходжсън.

„Сега повече от всякога трябва да се държим един за друг,” коментира Торес пред The People. „Трябва да живеем в настоящето, да мислим мач за мач.”

„Трябват ни точки, победи и изкачване нагоре в таблицата. Това е нашето предизвикателство и се надявам феновете да ни помогнат,” продължи голмайсторът.

„Мислите ми са в Ливърпул, и са съсредоточени само върху това да спасим сезона. Аз съм професионалист и винаги изпълнявам задълженията си. Никога не съм мислил за напускане, макар че клубът винаги може да ме продаде.”

Фернандо Торес коментира и вече бившият мениджър Рой Ходжсън: „Ливърпул имаше много успехи с Рафа Бенитес, и затова на всеки друг би му било трудно да продължи работата му. Макар че нещата не винаги бяха в наша полза този сезон, направихме и сами доста пропуски.”