Тио Уолкът е научил добре урока – как да се грижи добре за гаджето си, особено на рождения й ден. Нападателят на Арсенал, който все още лекува контузия, имаше достатъчно време да измисли най-хубавия подарък за 21-я рожден ден на Мелани Слейд. Английският национал купи на русокоската Ферари Калифорния, на стойност 140 хиляди паунда, и сложи специален регистрационен номер, за да й покаже любовта си. Бързото возило ще замести първата кола, която Тио взе на Мелани – доста по-евтин и скромен Фолксваген, вече на цели три години.

„Мелани обожава новата си кола. Първо дори я беше страх да я кара, но след като направи няколко кръгчета из Лондон, й мина,” разказва приятел на студентката.

Тио Уолкът ще трябва да плаща по около 20000 паунда на година за застраховката на Ферари-то, но това надали притеснява младока, прибиращ по 60 бона на седмица.

Тио и Мелани са заедно от 2006 година, когато се запознават в Саутхемптън, а след като завърши училище, блондинката се премести да живее при любимия в Лондон.