След успешният национален събор в град Трявна, през месец април тази година, Фен клуб "Манчестър Юнайтед България" има удоволствието да Ви покани на 31.10.09г. (събота) в град Варна, където ще се проведе втория национален събор на феновете на отбора!

Привърженици от цялата страна, събрани на едно място, обединени от една обща любов - Манчестър Юнайтед. Независимо откъде сте, ако се чувствате пленен от същата страст, гарантираме ви - в последната събота на месец октомври няма по-подходящо място за вас!

За домакин, този път, бе избран град Варна. "Морската столица" на България и един от най-красивите ни градове на 31 октомври 2009 година ще обедини нас - феновете на Манчестър Юнайтед в България поне за един ден!

Официалната среща ще се проведе от 15:00 часа, в конферентната зала на парк хотел "Персей". За удобство на всички гости на града, ще бъдат резервирани и стаи в хотела.

* Предвидено е време за събиране на членски внос, няколко почивки и достатъчно време за свободна дискусия по въпроси, свързани с дейността на фенклуба и любимият ни отбор. След приключването на официалното събрание, ще се създадем съответната атмосфера по време на мача Манчестър Юнайтед - Блекбърн.

Във връзка с най-често срещаните притеснения и въпроси, които ръководството на Фен клуба среща, то желае да наблегне на следното - това не е просто частно събиране на група приятели - това е национален събор и всеки един от вас е добре дошъл на него - не се чудете, не бъдете свенливи и дори да не познавате никой - елате във Варна 31 октомври, 2009г. - ОЧАКВАМЕ ВИ!

* - За тези от Вас, които желаят да пренощуват в хотела на разположение са двойни стаи на цена от 25 лв. на човек с изглед към варненския залив и от 23 лв. на човек с изглед към парка. Също така има и ограничен брой единични стаи на цена от 35 лв. Всеки, който желае да присъства, трябва да се свърже с представителите на клонове по градове или с председателя на фенклуба, за да получи по-конкретна информация, да потвърди своето присъствие и да предплати своята стая. В цената на нощувката се включва закуска, туристическа такса, застраховка, 20 % ДДС, ползване на фитнес, безжичен интернет и сейф към хотела. За провеждането на събитието сме ангажирали ресторанта на хотела като ще бъдем на свободна консумация. Крайният срок за предоставянето на финална бройка пред ръководството на хотела е 23.10.2009г. Тези желаещи да присъстват на събора, които не са успели да потвърдят и да предплатят своята стая преди тази дата, също ще бъдат добре дошли, но ще трябва сами да организират своето преспиване във Варна.