На 11 и 12 юни, в град Велинград ще се проведе национална среща на привържениците на Ливърпул в България, а мероприятието се организира от двата фенклуба на мърсисайдци у нас.

За всички, които желаят да останат в курортния град и през двата дни, организаторите предоставят възможност за резервация на хотел. Повече информация може да намерите в сайтовете – www.liverpool-bulgaria.com, www.liverpoolbg.com, както и във Facebook.

При наличието на достатъчно желаещи ще бъде организиран и импровизиран футболен турнир между феновете от различни градове на страната. Предвидено е и посещение на Дома за деца в неравностойно положение във Велинград, където ще бъдат направени дарения.

„Продължаваме една добра традиция. След няколко успешни сбирки в Пловдив, Велико Търново, Стара Загора и други градове в България, сега отново се завръщаме във Велинград, където бе поставено началото на всичко това. Нека всеки, който е близък до идеята „Ливърпул”, се чувства поканен и закрием сезона по подобаващ начин”, коментираха организаторите.