Облаците над главата на мениджъра на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс стават все по-гъсти. Все повече фенове искат той да се махне.

"Трябва да се знае, че сега не е 1986 г., когато дойде сър Алекс. Мойс идва в момент, след като сме станали шампиони и под негово ръководство само се свличаме надолу", заяви пред "Гардиън" главният редактор на най-старото списание на феновете на Юнайтед "Ред Нюз" Барни Чилтън.

"Първо си мислех, че трябва да правим изводи за работата му на втората година. После срокът стана година и половина, а сега искам да се маха още през май."

"Мога да ви кажа, че сред феновете вече почти няма застъпници за неговото оставане след края на сезона", добави Чилтън.

Въпреки тоталното недоволство сред привържениците, засега смяна на шотландеца не се предвижда. Според вестника, шотландецът има пълната подкрепа на борда на директорите.

От там все пак са му направили забележка за представянето напоследък, особено в дербито с Манчестър Сити във вторник и поредната загуба у дома с 0:3 от голям съперник.

Мойс има шестгодишен договор с "червените дяволи". В Англия обаче все по-силно се говори, че ще бъде заменен от Луис ван Гаал и въпреки сегашна подкрепа на шефовете, раздяла може да има още през юни.