Звездата на Манчестър Сити Марио Балотели за пореден път влезе в полезрението на медиите със „свое изпълнение“. Нападателят попадна под критиките не само на медиите, но и на феновете, след като стъпи на главата на скот Паркър по време на вчерашния мач между „гражданите“ и Тотнъм (3:2). Сърдити привърженици решиха да си отмъстят на играча, като хвърлиха яйца по луксозната му кола.

Загубил вече равновесие и падайки на земята, италианският нападател удари своя съперник, като според голяма част от коментаторите това е директен червен картон. Главният рефер обаче не видя ситуацията и Балотели остана на терена. В крайна сметка, лошото момче на Манчестър Сити усети недоволството на феновете след мача.

Часове след срещата Марио Балотели откри струващото 120 хиляди паунда Бентли не по начина, по който го е паркирал преди това. Бялото возило на футболиста е било бомбандирано с яйца, като се предполага, че това дело е било на „дрожелюбни“ фенове на Манчестър Юнайтед.

След двубоя, футболистът решил да посети местен ресторант за вечеря, но паркирал в близост до пъб, популярен като сборище на привърженици на „червените дяволи“. Феновете наблюдавали срещата с Арсенал, а след това, решили да „зарадват“ Балотели, като метнали няколко яйца върху скъпата му кола.