Мина един успешен сезон за клуба и фенклуба на Нюкасъл. Тимът затвърди мястото си във Висшата лига, а фенклуба би рекорда си за най-много членове - 116.

Със задружни усилия на всички членове това стана реално, за което искаме да Ви благодарим за подкрепата. 

Завършихме сезона със среща с легенди като Роб Лий, Шей Гивън, Бересфорд, Гилеспи Супер Маг и Франк Кларк, очаквайте през новия сезон още такива срещи и изненади! 

Но за да може да организираме и направим всичко това възможно имаме нужда от вашата подкрепа отново. 

За това преди да е дошъл летния сезон направете вашата регистрация още през месец май и юни. Тази година това ще е срока за записване, като до края на юни всеки регистрирал се трябва и да заплати своя членски внос! 

Банковата сметка е в ОББ – BG29UBBS80021021936640 – в полза  на Нюкасъл България, МОЛ Методи Ангелов. Може да ги преведете или захраните на каса. Очакваме тази година да бием още рекорди.

За всеки направил го през май - регистрирал и платил ще има томбола с автограф от левият бек от ерата на Забавляващите се – Джон Бересфорд.

Регистрирали те се през май, ще си получат членските карти до 10 юни, а за тези които го направят през юни, ще си ги получат до 10 юли!

Ето линк за регистрацията:
http://nufc.bg/%D1%84%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1%D0%B0/

Като през май месец всеки ще може да заплати членската такса на ръка а през юни ще става само по банков път или на касата в банката!