Новата звезда в атаката на Челси Радамел Фалкао изказа благодарността си към мениджъра на новия му тим Жозе Моуриньо. Португалецът на практика спаси кариерата му след слабия изминал сезон с екипа на Манчестър Юнайтед. 

Пред колумбиеца нямаше много опции къде да продължи през предстоящия сезон и затова е благодарен за подадената му от Специалния ръка. Фалкао се зарече, че ще оправдае доверието.

"Жозе Моуриньо ми изпрати няколко много окуражаващи съобщения, с които ми оказа подкрепа, въпреки всичко през миналия сезон. Това беше страхотен жест от него, който ми даде сили и увереност."

"Много му благодаря за подадената ръка в тежък момент. Сега ще играя с много мотивация, с много отговорност, за да мога да триумфирам с екипа на Челси. Искам да съм шампион и важна фигура в този отбор", сподели Фалкао пред официалния сайт на лондончани. 

На "Стамфорд Бридж" колумбийският нападател ще се конкурира за място с бившия си съотборник в Атлетико Мадрид Диего Коща. Изглежда и двамата са изключително щастливи, че отново се събират в един отбор. 

"Диего е луд! И освен това е страхотен човек. Познаваме се много добре от времето в Атлетико, където имахме много страхотни моменти заедно. Помня как тогава ни заливаше редовно с ледена вода от басейна след мач и това се случваше всеки път. Мисля, че с него ще се допълваме", сподели още Фалкао.