Защитникът на Манчестър Юнайтед Патрис Евра заяви, че вече е настъпило време „червените дяволи“ да покажат най-доброто от себе си. Според френския бранител, следващите няколко седмици ще бъдат решаващи за представянето на тима във Висшата лига този сезон. В събота Юнайтед гостува на Челси в едно от дербитата на кръга.

„Настъпи наистина важен период с големи моменти и трябва да покажем най-доброто от себе си. Започнахме да го правим срещу Нюкасъл, но сега трябва да продължим. Следващите няколко седмици ще бъдат много натоварени, с много важни мачове. Вече е време да покажем, че можем да го направим и да печелим всеки мач“, коментира Евра.

През миналия сезон Юнайтед се бори за титлата с градския съперник Сити до последния кръг на надпреварата, а сега Евра вярва, че в борбата ще се намесят още тимове.

„Висшата лига е трудно първенство. Видяхте през този сезон. Нещата не опират само до Юнайтед и Сити. Челси са на върха в момента, Тотнъм се справя добре, а да не забравяме и Арсенал. Сигурен съм, че и Ливърпул ще стават все по-силни. Висшата лига не е лесно първенство и именно затова всеки иска да играе тук“, каза още френският национал.