Левият бек на Манчестър Юнайтед Патрис Евра призова своите съотборници да покажат характер в 1/8-финалния реванш в Шампионската лига срещу Олимпиакос утре вечер и да отстранят гръцкия гранд.

Английският шампион е на път да изхвърчи от надпреварата след загуба с 0:2 в Пиреос, а формата на „червените дяволи“ не е от най-добрите с оглед поражението с 0:3 от Ливърпул през уикенда. Затова Евра поиска утре вечер да види добре познатия дух, който е помагал на тима да се измъкне от много тежки ситуации през годините.

„Според мен дори и тригодишните фенове на Юнайтед ги боли от всичките ни проблеми“, заяви опитният французин. „В живота обаче винаги получаваш втори шанс и ние ще имаме такъв утре вечер.“

„Не казвам, че ще се класираме, но мога да ви обещая, че ще се борим и ще покажем уважение към екипа. Ще накараме феновете да се гордеят след мача.“

„Моментът е труден. Това е ново предизвикателство, защото никога не сме били в подобна позиция. Свикнали сме да играем за победа какво във Висшата лига, така и в Шампионската лига. Сезонът е труден за всички, защото никой не обича да гуми. Ние винаги печелим. В такива мигове трябва да покажеш характер. Когато излизаш на терена с екипа на Юнайтед, знаеш, че напрежението за всеки футболист е голямо. Аз обаче все още съм уверен. Всеки един от нас е готов да се бори за клуба, защото го обичаме“, завърши Евра.