Левият бек на Манчестър Юнайтед Патрис Евра заяви, че не вярва сър Алекс Фъргюсън изобщо да се пенсионира.

На Фърги му се налага наскоро да отхвърля твърденията, че ще се откаже в края на следващия сезон, след като е начело на Юнайтед от 1986 година. Патрис Евра обаче разкри, че Фъргюсън е говорил с играчите по-рано през сезона и ги е уверил, че няма намерение да си тръгва от "Олд Трафорд".

"Това се случи преди един мач. Той просто започна да разказва как някои хора говорят, че ще се пенсионира. После ни попита дали наистина вярваме, че той би си стоял вкъщи, гледайки телевизия, бездействайки. Каза ни, че няма такъв шанс. "Работя цял живот и ще продължа да работя до края на живота си. Това е моята победа. Не мога да си тръгна оттук", заяви ни той.

"Алекс Фъргюсън е култура. Той е победител. Футболът е като пирамида. Да стигнеш върха е лесно. Да останеш там обаче е много трудно. Той не ти оставя почивка. Винаги е жаден да спечели следващия мач. Настоява за най-доброто. Ако играеш просто добре в един мач, на следващия си на пейката. Единствено ако играеш отлично може да останеш в тима. Това са правилата и играчите ги спазват", сподели Евра.