Героинята на Ева Лонгория в „Отчаяни съпруги” е палава и обича да флиртува с мъжете. Изглежда обаче, в истинския живот красавицата е същата, въпреки че е щастливо женена с баскетболиста Тони Паркър.

Актрисата и звездата от НБА посетиха мача на ЛА Галакси срещу Ню Йорк Ред Булс снощи, за да подкрепят своя приятел Дейвид Бекъм. И Ева направи всичко възможно, за да може Бекс да я забележи.

От терасата на своята ВИП-ложа, Лонгория помаха и извика към Дейвид, който седеше на резервната скамейка на своя отбор. И докато англичанинът изглеждаше радостен от появата на своите известни приятели, то Тони Паркър не споделяше ентусиазма на своята съпруга.

Той обаче няма, за какво да се притеснява. Освен че е абсолютно отдадена на мъжа си, Лонгория е и добра приятелка на Виктория Бекъм. „Виктория е страхотна жена. Съпрузите и на двете ни са спортни звезди и двамата пътуват, така че Виктория ми даде някои страхотни съвета, как да се справям с това”.

„Освен това тя е чудесна майка. Ако някога я видите около нейните деца, ще разберете, че всичко, което прави, е заради тях и Дейвид. Тя е пример за подражание. Наистина искам моят брак да бъде като нейния”, заяви Лонгория.