Наставникът на Манчестър Сити Свен Йоран Ериксон се изказа ласкаво за голямата промяна, която е настъпила в играта на Тотнъм, след пристигането на Хуанде Рамос. „Гражданите” и „шпорите” ще се изправят един срещу друг в мач от поредния кръг във Висшата лига, тази неделя.

Ериксон е впечатлен от начина и скоростта, с която Рамос е преобърнал нещата на „Уайт Харт Лейн”, след пристигането си през октомври миналата година, като добави, че Тотнъм напълно е заслужавал титлата от Карлинг Къп.

„Рамос върши страхотна работа, просто фантастично. „Шпорите” спечелиха Карлинг Къп, като направиха това със стил. Струва ми се, че просто нямаха късмет в УЕФА”, заяви Ериксон.

„Сигурен съм, че амбицията пред Тотнъм да се нареди сред първите четири отбора в Англия все още е налице. Тимът на Рамос е много добър, с изключителни играчи”, добави бившият селекционер на Англия.

„Проблемите за нас в последните срещи са свързани с последния пас и това, че не успяхме да вкараме голове. Другото е, че допуснахме четири много елементарни попадения във вратата си”, завърши Ериксон.