Мениджърът на Манчестър Сити Свен Йоран Ериксон вярва, че неговият отбор върви по правилния път. Специалистът смята, че „гражданите” имат възможностите да разрушат понятието за „голямата четворка”, в която влизат Манчестър Юнайтед, Арсенал, Ливърпул и Челси.

„Ако искаме да влезем в четворката, трябва да продължим да се усъвършенстваме. Под това имам предвид, че трябва да продължим да търсим млади таланти и да залагаме на футболистите, които имат добри качества. Определено се намираме на верния път, но не знам кога точно ще можем да влезем в „голямата четворка”, сподели Ериксон.

„Ако това не се случи през този сезон, ще означава, че тези отбори са по-силни от нас. Според мен, шансовете на Манчестър Сити ще се увеличат многократно, когато подобрим играта си като гости”, добави още наставникът на Мартин Петров и Валери Божинов.

„Ние вече имаме едно ново попълнение - Нери Кастийо, което приятно изненада всички. Трудно ще бъде да привлечем останалите играчи, които искам, защото са скъпи и са от висока класа”, добави още Ериксон.