В поредното издание на един от най-тиражираните британски таблоиди “The Sun” отново влезе името на мениджъра на Манчестър Сити Свен Йоран Ериксон. Според информацията, наставникът на Мартин Петров и Валежи Божинов е голямо „конте”.

Специалистът, който винаги изглежда много спретнат, се грижи редовно за своята външност. В статията се казва още, че костюмите на Ериксон винаги са по последен писък на модата, а освен това са и много скъпи.

„Трябва да кажа, че той е много придирчив. В Манчестър има колекция от 150 костюма”, сподели източник близък до наставника, който разкри още, че специалистът си търси специално място, на което да построи къща. Според изданието, Ериксон е предвидил в плана си и стая, в която да отдели колекцията си от костюми.

Треньорът на Валери Божинов и Мартин Петров все още не се е настанил трайно в града и продължава да живее на хотел, където също има специално помещение за скъпата му колекция.

От българските представители в Ман Сити към групата на „контетата” може да бъде причислен и Валери Божинов, който много държи на външния си вид и винаги залага на новите дрехи и гела.