Една въпросителна има пред мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън преди дербито с Ливърпул този уикенд. Шотландецът ще трябва да реши в последния момент, дали да върне в състава в събота капитана Неманя Видич.

Централният бранител игра за Сърбия във вторник вечер срещу Словения. Допреди този мач обаче, Видич бе аут от терените още от началото на сезона, когато получи контузия в мача срещу Уест Бромич.

Дългото отсъствие на защитника притеснява сър Алекс и той все още не е решил дали да върне Видич именно за мача с „червените” на „Анфийлд”. Решението ще дойде, след като самия Видич прецени как се чувства.

В същото време Джони Еванс показа стабилна игра в центъра на отбраната на Юнайтед от началото на кампанията. Той имаше контузия в глезена, но вече е напълно готов.

Том Клевърли все още не е възстановен и няма да може да играе срещу Ливърпул, пише официалната страница на „червените дяволи”. Добри новини обаче има около поста на десен бек, където Рафаел вече тренира на пълни обороти.

Няма други нови контузии след международната пауза, което бе определено от Фъргюсън като „истинско щастие”, след като миналия петък Фабио, Ашли Йънг и Патрис Евра получиха неприятни удари.