Сър Алекс Фъргюсън има „една или две” въпросителни около състава преди двубоя на Манчестър Юнайтед с Тотнъм този уикенд. Шотландският спец обаче разкри, че Рио Фърдинанд и Уес Браун вече тренират наравно с останалите и могат да попаднат в селекцията за срещата с „шпорите”.

Фъргюсън призна, че се е надявал да включи в групата за съботния мач Оуен Харгривйс. Полузащитникът обаче е пропуснал тренировките в последните два дни заради травма в прасеца.

Според мениджъра, играчите на Юнайтед за напълно готови за предизвикателството утре, след късната победа над Манчестър Сити в градското дерби между двата тима.

„Вдигна се духът сред играчите в последната седмица. Без съмнение. Тренировките бяха изключително надъхани”, призна сър Алекс.

„Сега, трябва да си свършим работа, а Челси – тяхната. Знаем, че трябва да спечелим, а това е най-важното. Няма да е лесно. Това е най-силният Тотнъм, който съм виждал, откакто съм на „Олд Трафорд”, завърши Фъргюсън, цитиран от официалната страница на Манчестър Юнайтед.