Джанфранко Дзола показа уважението си към привържениците, персонала и играчите на Уест Хем, след като по-рано днес беше уволнен от собствениците на клуба.

Италианецът напусна "Ъптън Парк" след среща със собствениците Дейвид Голд и Дейвид Съливан, като заяви, че е разочарован това, че ще напусне клуба след 20 месеца служа при "чуковете".

Той добави, че коментарите, дадени от Съливан и Голд пред пресата не оправят нещата.

В изявление 43-годишният специалист казва: "Силно съм разочарован, че напускам Уест Хем. През последните седмици бях обект на различни коментари от страна на клуба, като част от тях бяха публикувани и в медиите. Независимо, че съм имал изключително тежки периоди в клуба, аз се наслаждавах на престоя си в Уест Хем. Искам искрено да благодаря на играчите и екипа ми за пълнага подкрепа, която ми оказаха, усърдната работа и отдадеността. Горд съм с техните усилия през този дълъг и труден сезон,в който се опитвахме да задържим Уест Хем в Премиършип. Това е велик клуб с фантастични привърженици и пожелавам успех на всеки един от клуба. Процесът по прекратяването на договора ми е в ръцете на Асоциацията на мениджърите и за момента няма да правя коментари около това", каза Дзола.