Джон Тери мистериозно е реипотекирал дома си за четвърти път, с което заемът от къщата му стигна 4,65 милиона лири, разкрива „Sun”.

Английският таблоид е стигнал до съответните регистри, които показват, че 31-годишният капитан на Челси е направил сделката миналия юни. Тери от много време има проблем със залаганията, твърди още изданието.

Защитникът на „сините“, който изкарва по 170 000 лири на седмица, закупи имота си през 2003 година срещу 2,25 милиона лири.

Година по-късно той ипотекира къщата, след това през 2006 и 2009 година. За последно Тери ипотекира дома си през лятото на 2011 година.

Бранителят закупи имение на майка си, на метри от своя дом, през 2007 година, срещу 1,85 милиона лири. Той обаче ипотекира и този имот, на същата дата, на която ипотекира и своята къща миналата година.

Няколко месеца по-късно Тери получава разрешение да превърне къщата на майка си в имение с десет спални. В крайна сметка Сю Тери се нанася в дом за 3,15 милиона лири.

Малко по-късно английският национал се опитва да продаде имението на страхотна печалба – като първоначално пробва с цена от 5 милиона лири. В същия период Тери се опитва да продаде и собствената си къща, отново на голяма печалба, но се отказва, защото никой не му предлага исканата сума.