На звездата на английския национален отбор Джон Тери днес му идваше „да потъне в земята” от срам. Роднините му, или по-точно майка му и неговата тъща, го поставиха в изключително конфузна ситуация, след като двете бяха арестувани заради кражба. Те са били заловени със стока за около 800 паунда, която не заплатили, след като решили да пазаруват в магазин.

Двете дами - 50-годишната Сю Тери и четири години по-възрастната Сю Пули са били заловени от охраната в магазина, след като вече прибрали откраднатото в колата си. На мястото била повикана полиция.

Майката и тъщата на Джон Тери в никакъв случай не страдат от липса на пари или внимание от страна на футболиста, твърдят запознати. Той дори им е уредил спокоен живот, след като им купи къщи в близост до мястото където живее играчът със семейството си. Въпреки това двете жени не успяха да му спестят главоболието и срама от неприятната ситуация.

„Това ще е бил голям шок за Джон. Майка му не е правила нищо подобно преди”, сподели пред „Сън” близък до футболиста.

След като ги заловили, двете госпожи твърдели, че са закупили спортните костюми, намерени в автомобила им, от друг търговски център. Адвокатът на футболиста Ангъс Макбрайд пък заяви, че майката и тъщата на Тери не са виновни, а се е получила ужасна грешка.