Джон Тери се извини както на Фабио Капело така и на своите съотборници след дадената по-рано тази седмица пресконференция.

В неделя играчът на Англия призна, че той и някои негови колеги искат промени от Капело, след слабото начало за тима на Световното първенство в ЮАР. Тери добави, че според него Джо Коул трябва да попадне в стартовата единайсеторка.

Селекционерът на „трите лъва” обаче отвърна на Тери, като заяви, че футболистът е допуснал „голяма грешка” с коментарите си.

„Отидох на пресконференцията с намерението да бъда честен. Зададоха ми въпрос за Джо Коул и аз отговорих”, коментира бившият капитан на Англия пред „Daily Mail”.

„Но никога не съм искал да обидя или разстройвам мениджъра или играчите. Ако съм засегнал някой, извинявам се. Казах на мениджъра,м че разполага с пълната ми подкрепа”, каза още защитникът на Челси.

„Искам да акцентирам върху това, че не мисля, че съм оказал негативно влияние в лагера на тима. Единственото ми желание да оставя този момент зад гърба си и да се концентрирам върху много важния предстоящ мач на тима ни”, добави още Джон Тери.