Звездата на английския национален отбор Джо Коул и дългогодишната му приятелка Карли Зюкър избраха мястото за своята сватба това лято – Кралската болница в шикозния лондонски квартал Челси. Двамата са наясно, че събитието им ще остане в сянката на грандиозната сватба на Уейн Рууни и Колийн МакЛафлин, но въпреки това са щастливи от предстоящото обвързване.

Джо и Карли планират наистина изискана церемония в сърцето на Челси, като апартаментите на Кралската болница представляват исторически обект – стаи, облицовани в дъб, на чиито стени висят картини от известни художници. В момента сградата се обитава от 400 пенсионери.

Първоначалното намерение на двойката бе да сключи брат в историческия параклис на болницата в събота, на 28 юни, но от там изискаха поне шест месеца посещение на службите на църквата, за да получат одобрение от архиепископа.

Затова бе решено самото бракосъчетание да е другаде, а празненството ще се състои в болницата. Мястото разполага с две големи помещения за сватби, но разбира се, удоволствието ще струва хиляди паунди на Коул.

Очакват се над 200 гости на сватбата, след които Майкъл Карик и съпругата му Лиса, която е много добра приятелка на Карли, както и целият отбор на Челси.