Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард твърди, че новото попълнение Фернандо Торес ще бъде голям проблем за противниковите бранители през новия сезон. Халфът на Англия смята, че ако мърсисайдци започнат силно в началото на сезона, могат да триумфират в края на първенството.

„Гледах какво правят другите отбори на трансферния пазар и всички те се подсилват, но всички тези тимове гледат към нас и мислят, че ние ще бъдем по-добри от тях през този сезон”, заяви Стиви Джи.

„Не съм тръгнал да правя някакви ненужни предвиждания за това, какво ще се случи през този сезон и последното нещо, което трябва да правим е да завишаваме прекалено много нашите очаквания.”

„Когато ние подписахме с нападателя, погледнах към дефанзивните двойки на Челси и Юнайтед и си мисля, че подписахме си играч, който може да им създаде големи проблеми. Торес ме кара да се усмихвам, защото на никой няма да му е приятно да играе срещу него.”

„Надявам, че ако ние тръгнем добре от самото начало, можем да им поднесем голяма изненада за Челси и Юнайтед през тази година”, добави Стивън Джерард.