Футболистът на Ливърпул Стивън Джерард призова шефовете на клуба да отделят достатъчно средства, за да може Рафаел Бенитес да вземе необходимите нови попълнения.

„Все повече ме наранява, когато всеки сезон през ноември и декември ние трябва да приемем, че сме извън борбата за титлата”, сподели звездата на Ливърпул.

„Всяка година се повтаря едно и също. Времето за действие е сега, а не през януари, когато ние вече ще сме далеч от първите”, добави полузащитникът.

„Мениджърът Рафаел Бенитес знае най-добре къде трябва да бъдат взети футболисти и ние трябва да му се доверим”, каза халфът на „мърсисайдци”.

„Когато американските собственици дойдоха в Ливърпул те казаха на мен и съотборниците ми и на феновете, че искат да бъдат като нас. Ние вярваме, че те ще изпълнят обещанията си и смятам, че времето за това вече настъпи”, коментира Джерард.

„Аз спечелих всички с Ливърпул освен титлата. Нараняваме не това, че никога досега не съм печелил този трофей, а това, че досега никога не сме били близо”, допълни футболистът.

„Повече от всички ние искаме да спечелим титлата, но единственото нещо, което може да направи всеки един от нас е да си върши работата и всички да се стремим към тази цел”, завърши Стивън Джерард.