Когато става дума за скъпи коледни подаръци, полузащитникът на Ливърпул Стивън Джерард доказа, че е наясно с вечния въпрос: Какво искат жените?! Той задоволи желанието на своята половинка Алекс Къран, като освен, че се потруди за подаръците й, той се постара те да са по-хубави от тези на останалите футболни съпруги и приятелки.

След като миналата седмица таблоидите на Острова показаха новата кола на любимата на Уейн Рууни Колийн МакЛафлин – Рейндж Роувър за 80000 паунда, от скоро и Алекс Къран се кипри в ново возило. Нейното обаче струва 100000 паунда и е страхотен лъскав Мерцедес, С класа AMG.

Освен него, русокосата хубавица получи и последното изобретение на дамските чанти – чанта от кожа на питон с инжектиран Ботокс за 1500 паунда. Инжектираният Батокс помага на кожата на чантата да се запази мека и пухкава, според запознати. Това предизвика и логичните въпроси – колко Ботокс е способен да носи човек, върху себе си…

25-годишната Алекс показа Мерцедеса и чантата си по време на тур по магазините вчера. Тя посети любимия на всички знаменитости в Ливърпул и околностите бутик „Крикет”, придружена от дъщеричката си Ела. Къран едва успя да занесе покупките до новата си кола, подпомагана от служител на магазина.