Английската красавица Джема Аткинсън призна, че връзката й с футболиста на Уигън Маркъс Бент далеч не е най-важното нещо в живота й. „Малко трудно се научихме да живеем заедно, но се справяме,” разкри бившата на Кристиано Роналдо в чат със свои фенове в онлайн изданието на вестник „Сън”. „С него се живее лесно, защото не е от типа мъже, които си захвърлят чорапите където им попадне, той дори е по-подреден от мен.”

„Естеството на неговата професия е такова, че може във всеки момент да се премести в нов клуб, но за нас това не е от голямо значение, тъй като сме свикнали да се справяме и далеч един от друг. Дори ако Маркъс играе в Испания, аз няма да мога да замина с него. Моята кариера, приятелите и семейството ми са в Манчестър, те са най-важни. Аз съм голям фен на Уигън и ходя на всеки мач, облечена в техен екип, седя си на трибуните, при феновете,” заяви още Аткинсън.

Тя бе запитана и дали с Маркъс правят планове за сватба, Джема заяви: „Аз никога не съм си мечтала да се омъжа. Била съм шаферка веднъж и изглеждах смешно. Не мога да си се представя в булчинска рокля! Аз съм от мъжките момичета и веднъж пробвах сватбена рокля с ботуши и бейзболна шапка!”

Русокоската сподели още:„Аз съм пристрастена към фитнеса, ако не ходя поне по пет пъти в седмицата, се чувствам виновна. Маркъс и аз понякога тренираме заедно, но това не е много полезно за връзката ни. Все едно той е учителят, а аз съм ученичка. Романтичната ни връзка се изпарява и всичко приключва в сълзи.”